Nøddeguf
Jeg er vild med nødder og her i julemåneden har jeg en rigtig god undskyldning for at spise det;-) Især nødder der er ristet er et af mine absolutte hit. Denne udgave af konfekt er alt det jeg er vild med:-)
Sidste år lavede jeg også noget tilsvarende, men denne er meget nemmere:-) Sidste års nøddebrud var nu også god:-) Disse nøddeguf, skal I have på kurset i aften – dem af jer der skal med der:-)
Nøddeguf
150 g. nødder (her hasselnødder, mandler og pistage)
150 g. mørk chokolade – min. 70%
3 spsk. Sukrin+
4 spsk. piskefløde
Hæld fløde, sukrin og chokolade i en gryde. Varm til chokoladen er smeltet. Rist nødderne på en pande. Læg dem på et viskestykke og gnid skallerne af. Vend nødderne i chokolademassen. Læg det i små forme eller i et lille fad (husk bagpapir). Stil det koldt.
Opbevares i køleskabet.
Energifordeling: 1866 kcal, 410 g. 9% protein, 71%fedt, 20% kulhydrat