Nøddekys
Disse superlækre Nøddekys bruger vi til lidt af hvert herhjemme. Ofte som småkager, men de er også super til isdessert:-) De kan holde sig et godt stykke tid i en tæt kagedåse.
Jeg bagte en stor omgang her i weekenden, og børnene guffer bare. De er så vilde med dem. Kagerne er meget nemme at lave og hurtige. Man kan bruge også bruge mandler.
Nøddekys
3 æggehvider
100 g Sukrin Melis
1 tsk. vanilje
100 g. hasselnødder
Pisk æggehviderne helt stive. Tilsæt sukrin melis og vanilje. Pisk lidt igen. Til sidst vendes de hakkede hasselnødder forsigtigt i. Fyld “dejen” i en sprøjtepose og sprøjt små toppe på en bageplade med bagepapir. Bag toppene 1 time og 15 minutter i en 120 grader varm ovn (jeg brugte varmluft). Tag kager forsigtigt af bagepapiret, de kan nemt smuldre og lad dem køle helt af på en bagerist.
Uhm, de er lækre, tak for dem :o) I min ovn skal de kun have 90-100 grader.