Omelet med skinke og champignons – Høj protein.
Det her er bare en super god frokost. Den mætter meget og smager skønt. Og så er en omelet jo super nemt at lave. Den kan også spises til morgenmad 🙂 Det kræver selvfølgelig at man er hjemme 😉 Fyldet kan udskiftes med det du kan lide og du kan også justere på fedet i opskriften.
Omelet med skinke og champignons – Høj protein
-1 person
1 æg
1 æggehvide
1 spsk. vand
salt og peber
100 g. skinke (3%)
25 g icebergsalat
2 cherry tomater
50 g stegte champignons
Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Hæld det på en varm pande med lidt fedtstof (gerne smør). Steg ved svag varme, så omeletten ikke bliver for brun. Når omeletten har stegt lidt, kommes skinken på. Steg omeletten færdig og kom den på en tallerken. Pynt med champignons, salat og tomater 🙂
Energifordeling.
295 g. 236 kcal. 12% kulhydrat, 33% fedt, 55% protein.