Pinke æg med snow crab
En opskrift på små sjove og festlige æg. De er sjove at lave sammen med børnene – og de gør sig super flot på et påskebord. De smager faktisk også godt. Rødbedesmagen er mild og lækker. Fyldet kan man jo variere som man har lyst, men denne udgave smager godt sammen med krabben 🙂
Hvis man lader æggene ligge længere i farven, så vil den pink farve trænge længere ind. Man skal vente med at tage æggene op af farven til kort før serveringen, da æggene falmer.
Pinke æg med snow crab
5 hårdkogte æg
50 g. snow crab
1 lille rødløg
2 forårsløg
2 spsk. mayonnaise
3 spsk. creme fraiche 18%
salt og peber
2 skiver syltet rødbeder (sukkerfri) til pynt
rødbedesaft fra syltet rødbeder (sukkerfri)
Pil de hårdkogte æg og læg dem i rødbedesaften i minimum et par timer. Jo længere tid de ligger jo flottere bliver de. Æggene skal være dækket af saft. Vend dem lidt rundt engang i mellem. Tag æggene op og læg dem på et stykke køkkenrulle. Skær æggene over på midten. Tag forsigtigt æggeblommerne ud. Kom æggeblommerne i en skål. Tilsæt finthakket løg, forårsløg, mayonnaise og creme fraiche. Smag til med slat og peber. Kom til sidst krabbekødet i. Kom fyldet i en sprøjte pose og sprøjt fyld i æggene. Top med syltet rødbeder.