Rød pebersauce
Denne opskrift har ligget et stykke tid på bloggen, men næsten ingen har kigget på den. Men der har heller ikke været billed på;-) Det har jeg fået lavet nu, og vil gerne fremhæve sauce, for den er fantastisk. Den kan gøre alle grøntsager spændende og er dejlig at dippe i:-) God til kylling og alle slags grøntsager.
Rød sauce
3 røde Peberfrugter
Olivenolie
2 fed Hvidløg
3 store tomater
lidt Rosmarin
lidt Balsamico
Skær peberfrugterne i store skiver og svits dem i varm olie. Tilsæt hvidløg, rosmarin, tomaterne (skåret i stykker) og balsamico. Lad det hele koge i ca. 30 minutter. Blend med stavblenderen.
.
Så er den afprøvet til et stykke kyllingebryst – den kan klart anbefales. Jeg lavede den med tomatbalsamico – det var et perfekt match :o).
Kh
Mette