Ristaffel
SKIFT LINKS
Engang imellem elsker jeg at glæde mine børn og de har lige haft Kina uger i skolen. Derfor stod den selvfølgelig på Ristaffel i fredags 😉 Det får vi faktisk ret ofte, da det er virkelig er noget børnene kan lide. De hygger sig så meget med at sidde og tag fra de forskellige skåle og selv bestemme hvad de vil spise 😉 Og det er jo ret enkelt og nemt at lave. Jeg laver så både almindelige ris og blomkålsris. Så er der noget til alle. Vi får som regel også en kålsalat til.
Det er en sund og lækker middag 🙂 Vi sidder længe over det og snakker, griner og pjatter. Især fordi farmand bare aldrig lære at spise med pinde 😉 Børnene er faktisk blevet ret gode til at spise med pinde efterhånden. Jeg har købt sådanne nogle begynder pinde (der sidder sammen) i Tigerbutikken, og de er et hit. Jeg har i øvrigt også serveret ristaffel for gæster og det er altid et hit. Mad der samler – også selvom det er total 80ér menu 😉
Dette indlæg er mere ment som inspiration og for at vise hvor let og enkelt man lave en rigtig hygge middag 🙂 Her er hvad jeg valgte at servere i fredags.
små omeletter
kokosflager
peberfrugt
majs
ærter
rosiner
peanuts
ananassalat af spidskål, gulerødder, ristet sesam. Med en dressing af saften fra en clementin og lidt olie.
Kylling i peanutbutter sauce
Kinesisk svinekød med blomkålsris
Tip – prøv også de friske rejeruller eller de asiatiske fiskespyd