Skinkesnitzel og squashpasta med ostesauce
Engang imellem skal det bare være nemt:) og det må man sige at det her er 🙂 Hurtig enkel aftensmad. Laver man lidt ekstra er der også nem frokost dagen efter 😉 Det her er sådan en basis opskrift på ostesauce. Jeg tilsætter ofte andre grøntsager. F.eks tomater, broccoli osv.
Dette er en LCHF opskrift. Jeg er lidt i tvivl om man kan lave dem fedtfattig, da fløden og osten bliver brugt til at jævnesaucen med. Det synes jeg ikke at fedtfattige mælkeprodukter er så gode til:)
Skinkesnitzel og squashpasta med ostesauce
-2 personer
2 skinkesnitzler
2 spsk. sesammel
salt og peber
olie til stegning
200 g grønne bønner
200 g squash
1/4 piskefløde
200 g parmesanost revet
oregano
salt og peber
lidt olie til stegning
Steg bønnerne, sammen med lidt oregano på en pande til de er møre. Hæld piskefløde ved og tilsæt osten. Lad osten smelte mens du forsigtigt vender rundt i bønnerne. Smag til med salt og peber. Riv squash på den lange led, på et rivejern. Pres væden ud af dem og varm den i ostesaucen. Serveres med det samme.
Vend snitzlerne i sesammel og steg dem et par minutter på hver side (alt efter tykkelse).