Spinattærte med gedeost – fra Netslank

Ida fra Netslank har sendt os denne skønne spinattærte.

 

Spinattærte med gedeost – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

-4 personer

 

Tærtebund:

120 g rugmel

1 æg

200 g kvark

3 spsk rapsolie

1 tsk salt

 

Fyld:

1 pose helbladet spinat

1 løg

4 æg

100 g hytteost

1 rulle gedeost

Salt og peber

 

Lad spinaten tø op i et dørslag og pres al væden ud.

Rør rugmel, æg, olie, kvark og salt sammen. Fordel dejen i en smurt tærteform 25 cm i diameter. Tryk dejen på plads med fingrene. Dyp fingrene i vand undervejs, hvis dejen hænger fast. Forbag tærtebunden i 20 minutter ved 180 grader varmluft.

Snit løg. Pisk æg og hytteost sammen, tilsæt salt og peber. Rør spinat og løg i æggemassen. Skær gedeosten i tynde skiver. Fordel skiftevis et lag ægge-spinatmasse og et lag gedeosteskiver på tærtebunden. Bag tærten ved 180 grader varmluftovn i ca. 40 minutter.

Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©

.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *