Udbenet kyllingoverlår – LCHF

udbenet kyllingelår

At udbene kyllingeoverlår gør at et kedeligt stykkekød bliver lækkert 🙂 Det er slet ikke så svært som det lyder. Jeg har fundet en lille video, der viser hvordan man lige hurtigt klare det. Man kan så tilsætte fyld, men det er ikke nødvendigt, da kødet er saftigt i sig selv.

Det man får ud af at lave lidt ekstra arbejde er fantastisk. Man skal ikke sidde og fedte rundt med ben når man spiser. Og det gør bare middagen meget mere lækker. Desuden smager kyllingeoverlår af meget mere og mere saftigt end kyllingebryst. Så jeg synes faktisk at det er det ekstra arbejde værd. Og så skal man jo ikke glemme at kyllingeoverlår ofte er en meget billig udskæring 😉

Denne opskrift er LCHF. Hvis du vil gøre den mere fedtfattig, så skal du erstatte kyllingeoverlårene med kyllingebryst og droppe guacamolen. Få evt. en dip til lavet af skyr og urter 🙂 Spar på olien.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *