Vafler med ost og skinke – uden mel
Vafler i alle afskygninger er jo det nye sort 😉 Alle steder er der opskrifter på vafler, så jeg har købt mig et vaffeljern 🙂 Ville gerne have et til belgiske vafler, men må indrømme at det er for dyrt. Så endte med et til 99 kr. fra Nette 😉 Det kan lave 2 vafler af gangen. Hvilket jo er smart 🙂
Det her er en opskrift på gode mættende madvafler. Fyldt med ost og skinke 🙂 Man kan kun spise 1, da de virkelig mætter 🙂 Den passer perfekt til morgenmad eller frokost. Jeg synes der skal lidt smag i, så derfor har jeg brugt oregano, men det kan man gøre helt som man har lyst.
Vaflen er sprød og lækker. Der er en del fedt og kcal i denne udgave, men jeg skal nok komme med flere udgaver i nærmeste fremtid, hvor energifordelingen er anderledens 🙂
Vafler med ost og skinke
-2 stk.
4 æg
5 spsk. creme fraiche 18%
2 spsk. pofiber
1 spsk. Fiberhusk
1 tsk. oregano
salt og peber
1 dl. skinke
1 dl. ost
Pisk æg, pofiber, fiberhusk, oregano, salt og peber sammen. Vend creme fraiche, skinke og ost i æggemassen. Gem evt. lidt af skinken til at pynte med. Kom lidt fedtstof på vaffeljernet og kom dejen på. Der er til to vafler. Bag vaflerne til de er gyldne og sprøde.
Energifordeling pr. person
400 g. 663 kcal. 5% kulhydrat, 65% fedt, 30% protein.