Æggemuffins
Disse æggemuffins er bare lækre. De er nemme at lave og ser meget apetitlige ud. Fyldet kan varieres efter smag og indhold at køleskabet;-) De er gode til morgenmad – ja faktisk alle måltider. Ja, de falder sammen, men det gør ikke noget. Det er stadigvæk flottere end røræg:-) Og nemmere at have med på farten. Jeg har her lavet dem i muffins forme af papir. Men man kan også bage dem i små forme.
Æggemuffins
(ca. 12 stk.)
10 æg
1 dl. Mælk
100 g. revet ost
salt og peber
200 g. skinke (eller andet fyld)
Pisk æggene sammen og tilsæt mælk, salt, peber og fyldet. Put æggemassen i muffinsforme og bag dem ca. 20 minutter ved 180 grader.
Tip: Eksempler på fyld: Ristet bacon, oliven, skinke, løg, porrer, feta, forkogte små buketter broccoli, soltørret tomater osv.
Tip 2: Ønsker du en mere fedtfattig udgave, så prøv med 5 æg og 5 æggehvider.
Energiberegning. 980 g. 1327 kcal. 5% kulhydrat, 43% protein, 52% fedt.
Fantastisk idé 🙂
Hvor mange blir der? 6-8 stykker? 🙂
Hov, 12 styks står der 🙂 sorry
Kan de fryses? Hvor længe holder de sig i køleskabet når man kun er en om at spise dem?
Håber på svar, tak for opskriften den lyder nem og lækker!
Helle – jeg ved det desværre ikke. Kan ikke se at de ikke kan fryses, men ved ikke hvordan de bliver efter optøning. Beklager. Hvis du prøver, må du meget gerne lægge resultatet herind:-)
Jeg må forsøge mig lidt frem, prøves skal det i hvert fald. 🙂