LCHF: Idas Fiberbrød – fra Frk. Skrump
65 g Fiberfin (fås hos helsekost)
65 g Kokosfiber (fås hos helsekost)
35 g skallin (fås hos helsekost og Frk Skrump netbutik)
10 g Sukrin+ (fås i helsekost og Frk Skrump netbutik)
2 tsk bagepulver
50 g hakkede hasselnødder
50 g solsikkekerner
150 g hørfrø
1 tsk salt
1 æg
½ liter vand
Bland Fiberfin, kokosfiber, skallin, Sukrin+, bagepulber, hasselnødder, solsikkekerner, hørfrø og salt godt sammen. Tilsæt æg og vand og rør dejen godt igennem. Lad dejen hvile i 3 minutter. Form et aflangt brød og placer det på en bageplade med bagepapir. Bag brødet ved 165 grader varmluftovn i 60-70 minutter. Lad brødet køle af på en rist, inden du skærer af det.
Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©
Uhm, det ser lækkert ud:-) jeg kender ikke fiberfin. Er der nogen der ved hvad man evt kunne erstatte det med?
Må dem med PCO få fiberfin
Ja, da. Alle opskrifterne på denne blog er PCOvenlige. Der er to typer kost vi kan spise. LCHF og PCO i Balance.
Begge typer kost er tilpasset os med PCO.