Bagt krydret blomkål
De her lækre blomkålsting er bare gode. Vi fik dem med den lækre guacamole til og det var et hit. Jeg brugte Garam masala, da hele familien er vild med det 🙂 Jeg kunne nu også forstille mig dem med noget mere barbeque agtigt 😉 Altså chili, paprika osv. Prøv dig frem. Der er ufattelig meget smag i “paneringen” 🙂 Mere end hvis man bare drysser det på normalt og det giver en rigtig god virkning.
Bagt krydret blomkål
1/2 blomkål
1 æg
1-2 tsk. garam masala
lidt salt
1 dl Pofiber
Del blomkålen i små buketter. Skyl og tør dem godt. Rør æg, lidt salt og krydderier sammen. Dyp blomkålen i først æg og derefter i pofiber. Læg buketterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag blomkålen i en 200 grader varm ovn, til de er gyldne. Det tager omkring 10-15 minutter (alt efter størrelsen på blomkålsbuketterne)
pcoliv.dk