Limemarineret glaskål*
Dette smager rigtig godt. Glaskålen er dog ikke godkendt, så jeg behandler den som en høj GI grøntsag. Altså engang imellem, ikke så meget og sammen med fedt og protein. Så er jeg dækket ind. Engang imellem er det bare rart med noget andet:-) Jeg synes det smager rigtig godt til grillet kød og er dejlig frisk i det.[password-protect]
Limemarineret Glaskål
1 glaskål
2 spsk OlivenOlie
1 Lime
lidt sukrin+
Skær glaskålen helt tyndt. Jo tyndere jo bedre. Rør olie, fint revet skal af en lime og saft fra 1/2 lime sammen. Tilsæt evt. lidt sukrin+ . Hæld dressingen over glaskålen og lad det trække i min. 2 timer. Smager skønt til grillet kød.
Nu har jeg jo selv været med til at lave gevaldig tvivl om glaskål og kålrabi. Så derfor får I lige et billed af glaskålen, så I ved hvad jeg snakker om;-)[/password-protect]