Abrikoskonfekt

Lidt lækkert skal der til engang imellem. Disse holder vores gæster og ikke mindst børnene rigtig meget af. Luksus udgaven af disse er at fylde abrikoserne med marcipan;-)

1 thought on “Abrikoskonfekt

 1. Jeg skal til “kage-fødselsdag” i November. En fødselsdag hvor fødselaren simpelthen har uovertrufne evner i et bagekøkken, og jeg har selvfølgelig meldt ud, at jeg gerne vil deltage, men selv tager mit eget guf med. Det var selvfølgelig helt i orden, så nu er jeg gået i gang den helt store prøvebasis for nogle forskellige ting.
  Jeg har derfor forsøgt mig med disse (og har flere på listen der skal forsøges med endnu) og wauw, wauw, wauw!

  For det første er jeg vild med tørret abrikos og så er jeg en chokoladegris. Så det var jo bare en godbid der tog kegler.
  Det var utroligt nemt og ligetil (jeg droppede marcipanfyld, havde ikke lige midlerne til at lave marcipan) og det der tager længst tid det er at vente på at chokoladen tørrer, men der kan man jo evt. tage køleskabet til hjælp.
  Jeg er ikke så kreativ i et køkken, så det var fantastisk at det var så ligetil og det er bestemt noget jeg godt kunne finde på at servere for gæster og/eller tage med til mig selv til fx. fødselsdagen som jeg er inviteret til.

  Tak for endnu en god opskrift!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *