Blåbærpandekager med frugt
Tænk at få serveret denne tallerken i morgen tidlig? Ja, det ville jeg gerne have;-) Pandekager er altid et hit og efter at have frugt er også bare godt;-) Blåbær er lækkert og min absolut favorit ting i pandekager. Dog giver de pandekagerne en lidt mærkelig farve – men pyt. I love:-)
Der er nok nogle af jer der har opdaget et par små klatter sirup på tallerknen. Og yes det er agavesirup der har sneget sig med på billedet:-) Ved sørme ikke hvor det kommer fra (hm, hm).
Blåbærpandekager
4 æg
1 dl. mælk
2 spsk. FiberHusk
1 spsk. Sukrin+
1 1/2 dl. Mandelmel
1 tsk. vanilje
1 tsk. bagepulver
1 håndfuld blåbær
Pisk æg, sukrin og fiberhusk til en tyk hvidlig masse. Tilsæt mandelmel, vanilje og bagepulver. Til sidst tilsætte blåbærrene. Steg små klatter af dej på en pande med smør. Husk endelig at stege ved forholdsvis svag varme, da de hurtig får farve:-)
Jeg fik blåbær og nektariner til.
Energiberegning. 467 g. 645 kcal. 42% protein, 48% fedt, 10% kulhydrat.
Hej 🙂
Ville bare høre, hvor mange bliver der ud af denne opskrift?
VH Katrine
Åh, det har jeg faktisk ikke helt styr på. Jeg bruger ca. en spsk. pr. pandekage, men tæller dem aldrig 🙂 Det er en stor gang dej og der er rigeligt til os fire her i familien 🙂