Cowboytoast / Morgenbøf.

Denne opstod en morgen hvor jeg ville kræse lidt for min mand:-)Vi fik en lidt sen morgenmad – måske nærmere brunch. Det var super lækkert og meget simpelt at lave. Kan også fungere som frokost ret, en dag hvor man har lidt ekstra tid og lyst. Jeg ved at jeg har skrevet agurk i opskriften, men ikke har det på billedet. Det er fordi jeg ikke er så vild med agurk på denne årstid, men jeg har det med i energiberegningen:-)

 

Cowboytoast / Morgenbøf
-2 personer

200 g. hakket Oksekød 3-6%
2 Æg
2 tykke skiver peberfrugt
2 spsk. Ketchup – sukkerfri
Salt og peber
1 stort løg

2 skiver Pågen Rågfranska (erstat evt. Kohberg rugsandwich)

6 Cherrytomater
12 skiver Agurk

Start med at skære løget ud og brun det på en lille panden. Når det er brunt, hældes lidt vand ved. Så man får bløde løg. Vandet koges ind. Smag til med salt. Form to firkantet tynde bøffer ud af kødet. Steg dem med lidt krydderier efter eget valg. Læg to ringe af peberfrugt på en varmpande. Slå æggenen ud i ringene og steg som spejlæg. Rist brødene og skrær grøntsagerne ud.

Læg et stykke brød på en tallerken. Små evt. med ketup på brødet. Læg bøffen på, løg og tilsidst spejlæg. Pynt med grøntsagerne.

Energifordeling

642 g. 658 kcal. – 329 kcal pr. person.

27% Kulhydrat
32% Fedt
42% Protein.

2 thoughts on “Cowboytoast / Morgenbøf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *