Cremet Kærnemælksyoghurt – fra “Tarme i topform”
Som lovet får I den første af to opskrifter fra bogen “Tarme i topform”. Det her er en lidt spændende morgenmad. Jeg har selv købt ind til den og skal lave det her i weekenden, for det ser voldsomt lækkert ud 🙂 Selv mine børn er med på ideen. Opskriften er udviklet af Majbritt L. Engell
Læs min anmeldelse af bogen her – Tarme i topform
Tarmboost: Kærnemælksyoghurten indeholder syrnede mælkeprodukter med probiotiske bakterier, der giver mange med irritabel tarm færre smerter, ligesom observationsstudier viser, at de, der drikker kærnemælk og spiser yoghurt, har flere forskellige typer bakterier i tarmen. 1 portion Topping Blend kærnemælk, skyr, spinat, avocado, revet citronskal og -saft, banan, peanutbutter, krydderier og olie i en blender, med en stavblender eller en foodprocessor. Pynt med valnødder og frysetørrede bær. Twist: I denne opskrift er der tilsat avocado for at give yoghurten en lækker cremet konsistens.CREMET KÆRNEMÆLKSYOGHURT