GRØN IS med broccoli, spinat og mynte. Fra bogen “Madglad”

morgenmad_broccoli_is_02[1]

 

Som lovet bringer jeg en opskrift fra den nye bog Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad. Af Jane Faerber. Jeg har valgt opskriften Grøn is. Ganske enkelt fordi jeg synes det er genialt fundet på. Hvem vil ikke spise is til morgenmad? Mine børn vil helt sikkert godt. Så det skal vi afprøve i weekenden 🙂 Jeg glæder mig faktisk til at få noget nyt og spændende 🙂 Opskriften her er et godt eksempel på opskrifterne i bogen. Gode sunde og lækre opskrifter. Hvis du ikke har læst min anmeldelse endnu, så finder du den her – Anmeldelse af bogen Madglad

Du kan også se Jane lave Grøn is lige her – Grøn is

MADGLAD_forside-1-700x976

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *