Farsbrød med squash – Nina

Jeg har modtaget denne opskrift fra en læser, der er en navnesøster – Mange tak Nina:-) Jeg synes det ser rigtig lækkert ud og skal helt sikkert afprøves snart. Især grøntsagerne ser lækre ud:-)
 

Farsbrød med squash
af Nina

500 gram hakket Svin (eller svin/kalv)
1 æg
1 squash
1 dl. mælk
Lidt bygmel (til man synes konsistensen er god)
Salt og peber
Evt. lidt ost, f.eks. feta.

Squashen rives groft, og det hele blandes til en god fars. Smør et ildfast fad (eller flere små, så man får et individuelt farsbrød), og giv det/dem ca. 1/2 time ved 200 grader.

Vi plejer at lave et stort fad grøntsager til: Peberfrugt, squash, (rød)løg, hvidløg, porrer, rosenkål, sukkerærter…. Og hvad man nu har lyst til. Det hele blandes i et ildfast fad og drysses med lidt salt og peber og/eller de krydderier man synes er lækre, og kommer det i ovnen med farsbrødet (vi har bare stillet det fad i bunden af ovnen), og så får det ligeså lang tid som farsbrødet. Når det hele er færdigt, plejer vi at lægge grøntsagerne omkring kødet, og så er der serveret! Det smager så godt!

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *