Flanksteak med smørstegt palmekål

Flankesteak med palmekål

Kende du palmekål? Jeg havde faktisk ikke smagt det før, men da jeg så den i Netto, måtte jeg købe det. Det viste sig så at være en af de bedste kåltyper jeg har smagt. Den var helt speciel og lækker i smagen.  Desværre kan jeg så ikke få mere af den, men måske I andre er mere heldige 🙂

Retten her er med meget fedt indhold og passer vist perfekt til LCHF 🙂 Men ønsker du en lettere udgave, så er det piskefløden der trækker op i både kalorier og fedt. Derfor kan du erstatte piskefløde med Milda. Det er en smagssag. Personligt vil jeg heller spise piskefløde, da det ikke er tilsat alverdens mærkelige ting, men hvis du kigger på fedt indholdet, så er Milda jo et godt valg. Synes ofte at man bliver nød til at træffe disse svære valg, når man gerne vil tabe sig. Gift med lavt fedtindhold eller rene vare med lavt fedtindhold? Ja, nemt er det ikke 😉 Man kan jo selvfølgelig også bare  undlade sauce (men det valg findes ikke hos mig – ha, ha).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *