Fyldte koteletter på Gordon Bleu Rack
Der findes rigtig mange sjove ting til grille og køkkenet. Mange ting der er uanvendelige og unødvendige – det kan man ikke benægte, men engang imellem dukker der smarte og geniale ting op 🙂 Som f.eks denne smarte Gordon Bleu Rack fra Funktiondesign.dk Den er genial. Den kan også bruge i ovnen 🙂
Jeg er faktisk blevet rigtig glad for min Gordon Bleu Rack. Vi bruger den til rigtig meget. Peberfrugter, kylling, Hotdogholder osv. Det er en god dims i køkkenet 😉 Både hvis man griller, eller bruger sin ovn. Jeg synes den giver nogle gode nye muligheder. Og det kan jeg godt lide. Jeg skal nok løbende vise hvor jeg bruger den 🙂
Engang i mellem bruger jeg færdiglavet marinader og grillsaucer. Det er selvfølgelig et kompromis, især hvis man ikke vil have sukker. Min vurdering er dog at man får så små mængder at det er ok. Men hvis du vil undgå sukker helt, så bland din egen grillsauce 🙂 Jeg valgte denne gang at bruge Stubb’s Texas Steakhouse. Den var rigtig god. Lidt stærk, men da det denne gang kun var til os voksne, så går det nok 😉 Smagen var god.
Må også lige nævne at gulerødderne i denne ret ikke er helt ok i forhold til PCOkosten. Men en enkel eller to går nok. Man skal jo se på hele måltidet. Men hvis du ikke vil spise det, så kan du bare undlade det. Det her er bestemt en LCHF opskrift. Der er højt indhold af fedt 😉
Fyldte koteletter på Gordon Bleu Rack
– 2 personer
3 tykke koteletter
125 g mozzeralla
1 rødløg
1 rødpeber
125 g bacon
Salt og peber
Tilbehør
400 g. bønner
200 g gulerødder
2 spsk. oliven olie
timian
salt og peber
Skær gulerødderne i stænger og læg dem i en skål sammen med bønnerne. Hæld olie, salt, peber og timian over og bland det godt. Læg det i et fad og sæt det på grillen (indirekte) i ca. 30 minutter.
Snit løg og bacon fint. Rist det på panden. Det skal ikke blive sprødt. Tilsæt finthakket peberfrugt. Tag fyldet af panden og hæld det i en skål. Når det er kølet lidt af, blandes det med osten. Skær en lomme i hver kotelet (bunden) og prop fyldet i. Luk evt. med en kødnål. Sæt koteletterne i Gordon Bleu Rack og grill dem ca. 15 minutter. De skal være gyldne og lækre.
Tre flotte koteletter i den smarte Gordon Bleu Rack. Smurt med Stubb’s Texas Steakhouse.
Og sådan ser koteletten ud når den er skåret ud. Man kan tydeligt se det lækre fyld.