Grillet kylling
En af de ting vi næsten altid griller, er kylling. Så det skulle selvfølgelig også afprøves i den nye Ascona grill. Og heller ikke her blev jeg skuffet. Tror altså ikke at man kan ødelægge noget mad i den grill:-) Så den i øvrigt i morgen tv, hvor de testede om det var bedst med kul eller gas grill. Det var nu rigtig sjovt at se, hvordan kul folket ændrede mening:-)
Jeg har altså også altid været til kulgrill, men efter denne her, så er jeg i tvivl om min weberkulgrill nogen sinde bliver brugt igen. Alt hvad jeg har lavet på min gasgrill, siden jeg fik den, er bare blevet perfekt.
Kyllingen her blev saftig og lækker. Fuld af smag og bare helt perfekt. En god let sommer ret. Nu er det her med at regne Energifordelingen ud på en en hel kylling meget svært. Men jeg tror jeg har ramt meget godt:-)
Retten kan selvfølgelig også laves i ovnen:-)
Grillet kylling med salat 1400 g kylling Salat Dressing Bland olie, krydderurter og salt. Pensl kyllingen godt med olie. Del citronen og læg den ind i kyllingen. Læg kyllingen på grillen i ca. 1 time ved 200 grader, til den er gennemstegt. Skyl og hak salaten. Snit agurken fint og bland det sammen. Bland fromage frais og hvidløg. Energiberegning med 200 g. kylling pr. person
-4 personer
olie
blandede krydderurter, persille, oregano, basilikum, timian eller hvad du nu har
1 citron
salt
400 mix salat
200 g agurk
2 dl fromage frais 0,2%
hvidløg
400 g. 413 kcal. 6% kulhydrat, 52 % fedt, 42% protein