Helstegt nakkekam
Dejlig mad:-) Jeg er vild med mørt og smagfuldt kød. Når der så samtidt er godt tilbehør til, ja så er jeg godt tilfreds:-) Min kære mand gik i køkkenet og fremtryllede dette en dag. Dejligt at have sådanne en mand:-) Vi fik stegte champignons og sukkerærter til, samt blomkålsmos og løgkompot. Se links nederst.
Helstegt nakkekam.
ca. 2 kg. Nakkekam
1 liter Vand
1/4 Piskefløde
Salt og peber
Svineterning.
Brun kødet godt i en stor gryde. Hælde vandet ved og kryderierne. Lad det simre i ca. 2 timer. Vend stegen efter halv stege tid. Tag stegen op og dæk den af. Hæld fløde i saucen og kog godt igennem. Jævn evt. med lidt maizena. Smag saucen til.
Løgkompot https://pcoliv.dk/l%c3%b8gkompot/
Blomkålsmos https://pcoliv.dk/blomkalsmos/
.