Kokos og citron småkager

Dette er familiens nye ynglingssmåkager. De er kommet til verden ved en tilfældighed. Det er nemlig en totalt mislykkede opskift på klejner, der er blev til disse fantastiske småkager:-) Lidt heldig har man jo lov til at være;-) Småkagerne smagte fantastisk af citron og er lækre sprøde.

Klejnerne snakker vi så ikke om;-)

 

 

.

9 thoughts on “Kokos og citron småkager

  1. Jeg kører det bare i nøddehakkeren, så bliver det helt fint og lækkert:-) Er ikke så god til at tykke i for stort kokos:-)

 1. Jeg har lige lavet disse småkager. Men dej kunne ikke hænge sammen på trods af ekstra fløde og smør. Jeg har brugt færdig købt mandel og kokos mel. Godt nok lavede jeg dobbelt portion men det burde jo ikke betyde noget. Ellers er opskriften fuldt 100 %. Jeg er spændt på on det bliver til småkager når de kommer ud af ovnen.

  1. Der er desværre rigtig stor forskel på mandelmel. Alt efter mærke og næsten fra pose til pose. Denne opskrift er fra før jeg skrev hvilket mærke det var jeg brugte. Så det har været en pose fra Sverige, som ikke er dehydret. Hvis du f.eks bruger den fra Funktionel mad (super produkt), så er den dehydret og du skal bruge meget mindre.

   Man er desværre nød til at prøve sig lidt frem når man arbejder med mandelmel. Beklager meget.

   1. Du skal ikke beklage det sker jo. Men jeg undrede mig bare over det. Første portion blev lidt sjove, men jeg kom lidt vand i dejen og nu kan den rulles ud. Næste portion ser indtil videre fine ud i ovnen. Tak for svar. Jg var ikke klar over at der kan være så meget forskel på melet.

  1. Desværre ikke, Anne. Det bliver ved med at falde fra hinanden. Har prøvet igen i år, men det skidt virker bare ikke;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *