Kokostoppe – af Jeanett W. Spenner
Jeanett har sendt mig denne opskrift på kokostoppe. Mange tak Jeanett. De ser lækre ud. Og vi må jo have nogle lækkerier her i den kedelige vinter der kommer:-) Jeanett har fundet opskriften i Alt for Damerne og lavet den egnet til os PCOpiger:-) De skulle være meget lækre lune;-)
Kokostoppe – af Jeanett W. Spenner
– 10-15 stk
Ingredienser:
50 g smør
200 g sukrin
4 æggehvider
225 g kokos
revet appelsinskal økologisk.
Fremgangsmåde:
1. Smelt smørret og bland det med de øvrige ingredienser. Riv en lille smule appelsinskal i dejen – ikke for meget, da smagen er meget gennemtrængende.
2. Lad dejen hvile i køleskabet en halv times tid, inden markonerne formes til toppe på ca. 4-5 cm’s brede.
3. Bag kokostoppene i ca. 20 min på 200 grader. Hvis dejen klistre, når du former toppene, så dyp fingrene i lidt vand inden.
Jeg vil næste gang jeg laver dem, prøve at dyppe bunden i mørk chokolade 😉
Mums – de lyder godt nok lækkert. Skal klart afprøves.
Lige et begynder spørgsmål:
Hvilken slags smør må vi så bruge?
🙂
KH Maria
Mums…det ser lækkert ud 🙂
De er bare så gode!!!!!!!!!!Tak. Min mand kunne ikke smage at det var en “sund” udgave. Og de er nemme at lave.