Kokostoppe – af Jeanett W. Spenner

Jeanett har sendt mig denne opskrift på kokostoppe. Mange tak Jeanett. De ser lækre ud. Og vi må jo have nogle lækkerier her i den kedelige vinter der kommer:-) Jeanett har fundet opskriften i Alt for Damerne og lavet den egnet til os PCOpiger:-) De skulle være meget lækre lune;-)

Kokostoppe – af Jeanett W. Spenner
– 10-15 stk

Ingredienser:
50 g smør
200 g sukrin
4 æggehvider
225 g kokos
revet appelsinskal økologisk.

Fremgangsmåde:

1. Smelt smørret og bland det med de øvrige ingredienser. Riv en lille smule appelsinskal i dejen – ikke for meget, da smagen er meget gennemtrængende.

2. Lad dejen hvile i køleskabet en halv times tid, inden markonerne formes til toppe på ca. 4-5 cm’s brede.

3. Bag kokostoppene i ca. 20 min på 200 grader. Hvis dejen klistre, når du former toppene, så dyp fingrene i lidt vand inden.

Jeg vil næste gang jeg laver dem, prøve at dyppe bunden i mørk chokolade 😉

 

4 thoughts on “Kokostoppe – af Jeanett W. Spenner

  1. De er bare så gode!!!!!!!!!!Tak. Min mand kunne ikke smage at det var en “sund” udgave. Og de er nemme at lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *