Crunchy kylling nuggets – af Emma Emilie
Denne dejlige opskrift har jeg modtaget Emma Emilie (mange tak). Hun har til denne opskrift fået inspiratione fra Saras Kök (svensk madprogram på dr2). Jeg synes at kyllingen ser super lækker ud, og jeg tænker at mine børn vil elske dem:-)
Crunchy kylling nuggets – af Emma Emilie
Ingredienser
1,5 kg kyllingebrystfileter
2 dl hele mandler (med skræl)
1 skive usødet fiberbrød (helst uden kerner) – kan erstattes med noget PCO-venligt brød!
2 citroners skræl
2 bundter persille (uden for meget stilk)
Salt og peber
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 175°c
Skær kyllingen i mundrette bidder (ca 2 cm)
Bland mandler, citronskal, persille og brød i en blender/foodprocessor.
Hæld massen ud i en skål og rul kyllingen ind i blandingen, så de er helt dækket til.
Læg kyllingen i en bradepande, evt. på bagepapir for at spare på ekstra fedtstof. Tilsæt først nu salt og peber.
Sæt kyllingen i ovnen i 12-15 minutter.
.
Kan man bruge en skive alm rygbrød?
Det vil jeg tror at du kan. Men nok uden kerner;-)