Crunchy kylling nuggets – af Emma Emilie

Denne dejlige opskrift har jeg modtaget Emma Emilie (mange tak). Hun har til denne opskrift fået inspiratione fra Saras Kök (svensk madprogram på dr2). Jeg synes at kyllingen ser super lækker ud, og jeg tænker at mine børn vil elske dem:-)

Crunchy kylling nuggets – af Emma Emilie

Ingredienser
1,5 kg kyllingebrystfileter
2 dl hele mandler (med skræl)
1 skive usødet fiberbrød (helst uden kerner) – kan erstattes med noget PCO-venligt brød!
2 citroners skræl
2 bundter persille (uden for meget stilk)
Salt og peber

Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 175°c
Skær kyllingen i mundrette bidder (ca 2 cm)
Bland mandler, citronskal, persille og brød i en blender/foodprocessor.
Hæld massen ud i en skål og rul kyllingen ind i blandingen, så de er helt dækket til.
Læg kyllingen i en bradepande, evt. på bagepapir for at spare på ekstra fedtstof. Tilsæt først nu salt og peber.
Sæt kyllingen i ovnen i 12-15 minutter.

.

2 thoughts on “Crunchy kylling nuggets – af Emma Emilie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *