Koteletter i fad
Dette er en ret vi ofte får herhjemme. Det er nemt og passer sig selv. Man kan varierer det med forskellige krydderier og grøntsager. Engang imellem putter jeg også nogle cocktailpølser i for min datter skyld:-) Vi fik her timian porrer til. Se link under opskriften.
Koteletter i fad
8 stk. Koteletter
1 Løg
1 bakke Champignons
2 Peberfrugter
1/4 piskefløde
1 dåse Hakket tomater
1 Svineboullion
100 g. røget svinemørbrad
Salt og peber.
Brun koteletterne og læg dem i et fad. Svits champignons og peberfrugterne. Hæld dem over koteletterne. Svits løg og svinemørbrad. Tilsæt piskefløde , dåsetomater, bouillion, salt og peber. Lad sausen koge igennem, og smag til. Den kan evt. jævnes med lidt maizena, hvis det ønskes (ikke hvis man spiser efter LCHF). Hæld det over koteletterne. Put sølvpapir over faddet. Bag det hele i en 200 grader varm ovn i ca. 60 minutter.
Timian porrer: https://pcoliv.dk/timian-porre/
.
1 thought on “Koteletter i fad”