Nu over 300 opskrifter

Fantastisk. Vi er nu nået over 300 opskrifter. Jeg er glad for at I har hjulpet mig, med at samle så mange opskrifter:-) Hvor er det det dejligt at vi er kommet så langt sammen. Da jeg startede bloggen 30. november sidste år, havde jeg aldrig drømt om at så mange af jer ville læse med, og heller ikke at der ville være så mange opskrifter på nu. Jeg startede mest bloggen for min egen skyld, for at holde mig til ilden. Tænkte at det så var godt, hvis andre også kunne få glæde af det. Og det virker sådan:-) Sidste måned besøgte over 7000 bloggen og i denne måned er der allerede over 8000 besøg.

I kan stadigvæk hjælpe. Både med at sende opskrifter med billeder ind, men også med at gøre PCOliv.dk mere kendt. Omtal siden, hvor I nu når frem. Især på sider som Madlog.dk og andre sider, hvor folk går op i kost og sund livsstil. I kan også blive fan af os på Facebook og inviterer jeres venner.  Ved flere besøg, får jeg mere at arbejde med:-) 

Tak for hjælpe alle sammen:-)

3 thoughts on “Nu over 300 opskrifter

  1. Hej Nina.

    Det er en fantastisk blog du har, og jeg henviser alle mine veninder og min familie til at besøge siden. En del af dem har fundet god inspiration – både til mig med PCO, men også opskrifter de selv synes er lækre 🙂

    Keep up the good work 😀

  2. Hej
    Tak for en god side. Det er ved at være et stykke rid siden jeg har været her og nu synes jeg ikke jeg kan finde opskrifterne? Har det noget at gøre med det er fra mobilen jeg er på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *