Perlehønebryst med cremet byg
Og så lige bagte gulerødder, men dem skal I nok ikke kaste jer over:-) Dem laver jeg bare til børnene, da de elsker dem. De kom med på billedet, fordi de er så flotte i alle deres farver:-) Men ud over det, så er retten her fantastisk lækker. De cremede perlebyg og perlehøne er så smagsfulde.
Perlehønebrystet er noget af mit kæmpe indkøb hos TP netmarked. Jeg synes at der var rigeligt til min mand og jeg i sådanne en pakke:-) Børnene fik et almindeligt kyllingebryst.
Og så vil jeg lige til sidst nævne at Viivaa endelig har fået Arctic-D Cod Liver Oil op lager igen:-) Det har været længe ventet og jeg er sikker på at mange af jer er løbet tør, som jeg:-)
[password-protect]
Perlehønebryst med cremet byg
-2 personer
2 stk. perlehønebryst
60 g. perlebyg
1 bakke champignons
1 løg
1 flaske Milda (eller 1/4 piskefløde)
1 håndfyld hakket persille
kylling bouillon
salt
Sæt perlebygge i blød natten over (koldt vand). Kog perlebyggen i ca. 20 minutter. Læg perlehønebrystet i et ovnfast fad. Drys med salt og peber og sat dem i en 180 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
Rens og rist champignons på en pande med smør. Tilsæt fint hakket løg og svits det. Tilsæt Milda (eller fløde), persille, bouillon og lidt salt. Lad det koge lidt tykt. Tilsæt perlebyggen og lad det simre til en cremet lækker masse:-)
Perlehønen fik 20 minutter i ovnen ved 180 grader.
Tip: serveres med f.eks dampet broccoli.
[/password-protect]
kan man putte lidt revet permasan i også er det en slags risotto?
Det lyder da som en lækker ting 🙂 Permasan er fint, men man skal lige tænke på kulhydraterne, hvis man tæller dem.