Put i panden
Nem og hurtig hverdagsmad fyldt med grøntsager og med få kulhydrater. Det kan vi lide 🙂 Faktisk er det ofte sådanne aftensmad vi får her i huset. Bare alt på panden og måske med en kødrest fra dagen før 🙂 Mere besværligt behøver det ikke at være 🙂
Jeg beklager for billedet, men netop denne dag, bestemte mit kamera sig for at drille gevaldigt meget 🙂 Men tænker I godt kan se retten alligevel 🙂
Put i panden
-2 personer
200 g. spidskål
200 g. blomkål
200 g. bønner (grønne frost)
1 lille løg
200 g. skinkeschnitzel
2 æg
1 spsk. olie
Snit løget fint og svits det på en stor pande med lidt olie. Skær kødet ud i mindre stykker og brun det på panden. Skær spidskål, blomkål, bønner lidt groft og kom det på panden. Steg grøntsagerne til de har den ønsket konsistens – ca. 10 minutter. Ved siden af steges to spejlæg.
LCHF tip
Spiser du efter LCHF skal du have lidt mere fedt ind i opskriften. Steg i mere olie og vælg en federe udskæring af kød. Lav også en god dip til evt. af mayonnaise eller creme fraiche 38%.
Energifordeling i hele potionen.
979 g. 690 kcal. 22% kulhydrat, 38% fedt, 39% protein.