Shirataki nudler med karry, kokos og kylling

Jeg har haft disse Shirataki nudler liggende et par uger i mit køleskab. Jeg må indrømme at de bare ser “klamme ud” (som min datter siger), og jeg har ikke haft så meget lyst til at gå i gang med dem. Men som så ofte før smager tingene meget bedre end de ser ud i rå tilstand;-)

Og hvad er Shirataki nudler så? Det er nudler lavet af  konjac roden  og vand. De indeholder næsten ikke kulhydrat og kalorier. De er næsten gennemsigtige og lugter forfærdeligt, når de kommer ud af posen;-) Men efter de er skyllet dem og ladet dem trække i kogende vand,  er de helt neutrale i lugt og smag. Jeg må så indrømme, at jeg ikke er vild dem ude sauce. Men hvis du laver en super lækker sauce, hvor der er godt med smag i, så bliver de perfekte.

Jeg fik et rigtig godt måltid. Nudlerne smagte super godt og mættede godt. De havde en god konsistens og det er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet dem:-) Skønt at få noget der ligner og smager som helt normalt mad;-)

Har du prøvet Shirataki nudler? Hvis du har – hvordan synes du de er bedst (hvilket tilbehør)?

 

Shirataki nudler med karry, kokos og kylling

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *