Skinkebøffer med blomkål i persillesauce
En dejlig hverdagsret. Fyld af smag. Det var en dag hvor jeg bare havde lyst til nye kartofler med persillesauce. Der måtte jeg være kreativ for ikke at spise kartofler;-) Dette her blev rigtig godt og jeg holde mig på måtten;-) Det kunne også smager godt til frikadeller eller fisk.
Skinkebøffer med blomkål i persillesauce
Bøffer
500 g. hakket svinekød
100 g. spegeskinke
1 æg
salt og peber
Blomkål i persillesauce
1 blomkål
1/2 liter piskefløde
1 dl. hakket persille
ca.15 g. smør
salt og peber
Hak spegeskinken i fint og bland det med det hakket svinekød og ægget. Rør godt sammen tilsæt peber og en lille smule salt (alt efter hvor salt skinken er). Form til bøffer og steg dem på panden.
Skyl og rens blomkålen. Del det i små buketter. Rist det ved svag varme på en høj pande i smørret. Det må ikke blive brunt. Efter ca. 5 minutter tilsættes fløden. Lad det koge ind til saucen er tyk. Tilsæt persillen og lad det koge lidt. Smag til med salt og peber.
Det ser vildt lækkert ud! … og let at lave endda! :0)