Spicy lammekoteletter med søde løg

Spicy lammekoteletter med søde løg 2 - mini

Påsken nærmer sig og det betyder for mig massere af dejligt lammekød 🙂 Jeg benytter mig af enhver undskyldning for at spise lam 🙂 Denne gang blev det dejlig krydret lammekoteletter. Som jeg gav godt med smag 🙂 Jeg skar dem rigtig tykke, så de også var saftige 🙂

Jeg lavede nogle søde dejlige rødløg til, som tilførte lammekødet sødme. Det var helt perfekt. Kødet var en del af portion John Stone lammekød som jeg har købt hos Jellinge naturkød. Hvis du vil have lækkert lammekød i særklassen, så kan jeg varmt anbefale det 🙂

De næste dag vil I får flere lækre lammeopskrifter 🙂

Spicy lammekoteletter med søde løg - miniDe skønne lammekoteletter, skåret ud.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *