Squash med ost og basilikum. – af Anne Knudsen

Denne opskrift har jeg fået fra min faste læser Anne Knudsen. Hun har snart sendt en del opskrifter til mig – tak Anne:-) Jeg synes det ser rigtig lækkert ud og kunne nemt erstatte flødekartofler her i huset:-)

Squash med ost og basilikum – af Anne Knudsen

2 små squash
100-200g revet ost
Basilikum

Squashene skæres i 1/4 der skæres i skivers af ca 2 cm tykkelse. De lægges i et fad. Der drysses med hakket basilikum, så meget man har lyst til. Og på toppen kommes osten. Jeg bruger en mager 13% fra Levevis. Det hele sættes i oven på 200 grader i 20 til osten er gylden. Squashen er lidt fast i det og derfor ikke vandet.

1 thought on “Squash med ost og basilikum. – af Anne Knudsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *