Tomat tartar
Endnu en opskrift er blevet opdateret til 2015 😉 Der er taget nyt billede af den lækre tomattartar. Vi har faktisk fået tomattartaren ganske ofte. Det er nemt og lækkert tilbehør – især om sommeren. Det kan også bruges som en lille forret 🙂
Brødet du ser i baggrunden er det lækre lyst toastbrød fra Bagerina
Det er faktisk rigtig hyggeligt at opdatere og genoplive nogle af de her lidt ældre opskrifter 🙂
Original opskrift postet d. 6. juni 2011.
Tomat tartar
4 flotte solmodne Tomater
1/2 Løg
ca. 10 blade Oregano
1/1-1 spsk. Oliven Olie
Del tomaterne og tag indmaden ud (det skal ikke bruges). Hak tomaterne og løget meget fint. Put det i en skål. Hak oreganoen meget fint og tilsæt det, sammen med olien. Rør blandingen sammen og pres det ned i to små skåle. Vend det ud på en tallerken. Pynt evt. med et par dråber oliven olie.
.