Uge 6 i min rejse – kæmpe nedtur

En hård uge, med vægtstigning:-(

Vægt: +0,400 kg :(
Talje: -1 cm

Jeg er grædefærdig. Røg i fælden i går. Kom til at spise en grovbolle (med hvedemel og havregryn) med pålægschokolade. Det var efter en stor konflikt med nogen tæt på mig. Positivt at jeg ikke spiste mere, men det gør jo stadigvæk at jeg ikke taber mig. Min vægt er gået helt i stå og det er meget deprimerende. Der er godt nok ikke noget at sige til at jeg har givet op før. Det er så hermed afgjort at jeg skal på hestekur i næste uge:-(

Jeg lærte rigtig meget af min syndetur i går. 20-30 efter at have indtaget 1 bolle og pålægschokoladen var jeg nærmest bedøvet. Alt var ligesom tåget og jeg var ikke rigtig til stede. Følte det næsten som om at jeg havde røget (hash – prøvet da jeg var ung). Og det giver mening at min hjerne (og jeg) søger dette når jeg har en konflikt som den i går. Men det ændre ikke på at jeg faldt i vandet. Og at vægten stadigvæk står stille.

Det har faktisk været en rigtig møg uge. Jeg er meget påvirket af manglende vægttab, nok især fordi det bliver svært at nå første delmål (1/9 – 10 kg). Jeg har kæmpet så  hårdt, at jeg virkelig synes det er unfair hvis jeg ikke når det mål. Jeg VIL ikke lade det få mig ned med nakken.

Jeg har overholdt kosten, på nær den ene bolle og overholdt mine kalorier. Jeg får mellem 1300-1600 kcal om ugen, hvilket er under halvdelen af mit energibehov. Så hvorfor taber jeg mig ikke???? Jeg har bestilt tid hos lægen, så jeg kan få målt mit stofskifte. Måske der ligger noget der?

Alt positivt er virkelig velkomment i disse dage. Det hårdt, hårdt hårdt. Og kræver virkelig al min PCOPOWER at fortsætte.

Husk du kan læse mere på www.pconet.dk og følge min rejse mere tæt. Et andet medlem har også fået startet en dagbog op og en del medlemmer er med på den fælles vejning. Heldigvis har de fleste bedre resultater end jeg har;-)

4 thoughts on “Uge 6 i min rejse – kæmpe nedtur

 1. Kære du

  Det er så vildt, du fortsætter, trods det at du skal kæmpe så hårdt for det! Husker du at rose dig selv for det? Jeg kan sagtens forstå, at det er fustrerende, at vægten ikke rykker sig mere, men det gør dig bare endnu mere
  Sej. De fleste havde givet op for længe siden. Du er virkelig en fighter! Tænk på alt det gode, du gør for din krop frem for at fokusere så meget på vægten (ved godt det er nemmere sagt end gjort), og husk at tænke pænt og kærligt om dig selv. Hovedet skal også følge med i et vægttab, hvor det psykiske jo betyder mindst lige så meget som det fysiske.

  Alle de bedste hilsner fra Trine

 2. Kære navnesøster, trist at du røg i en konflikt og fik spist en sølle bolle … men hvor er det stærkt at du ikke vil lade det slå dig ud. Du er så inspirerende for andre og jeg følger altid med i hvad der sker på siden. Håber du får en rigtig dejlige weekend. Knus

 3. Hej Nina. Åhhhh jeg kender det bare så godt. Jeg havde en weekend for et stykke tid siden hvor jeg bare hele tiden fik spist forkert. Ikke voldsomt meget mere mad end normalt men bare det forkerte ikke pcovenlige mad og det kostede +1,5 kg på vægten. Jeg taber mig generelt bare langsomt med mindre jeg dyrker masser af motion (hvilket jeg IKKE gør)og taber mig derfor i snit ca 0,5 pr uge så ja det er først kommet af nu. Og ja jeg spiser (råæder…)også på mine følelser – har dog efterhåndet lært ikke at have de dumme ting i huset så jeg kun kan overspise i de pcovenlige ting – og det hjælper så prøv kun at have de gode ting i huset 🙂
  PS: Min far bliver 65 år i dag og har til sin fødselsdag bestilt den fantastiske lagkage (fra din side) med blåbær og chokolademousse som hans datter (mig 😉 )lavede til en af mine døtres fødselsdag – Og ja han tror stadig ikke helt på at noget så lækkert kan være sundt – jubiiii. Du gør det bare så meget nemmere for mig at leve med min pco med denne her side – den skal du være stolt af

 4. Hej Nina
  Den rejse du har begivet dig ud på, er en rejse, der kan være med fuld fart i solskin og medvind, men andre gang gange er det op ad bakke i modvind, og man kan få solen i øjnene, så man ikke ser klart.
  Du har allerede gjort det godt og det vil komme igen. Du vil finde vejen fremad, så vægt og taljemål vil gå ned ad.
  Når vægt og talje driller, så husk at du er meget andet end det. Du har skabt denne hjemmeside og PCOnet, som er to hjemmesider, som det er en fornøjelse og en hjælp at besøge. Du har en familie, som du sørger godt for.
  Du er også følsom, og kan have brug for trøst og velvære. Vi er vist mange som kender det skønne velvære som mad der er fyldt med hurtige kulhydrater og usunde fedtstoffer kan give. Pyt med enkelte fejltrin. Det er det store billede, som er vigtigt. Og i det store billede, der klarer du det godt.
  Bedste hilsner Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *