Varm Chokolade
Til enhver fødselsdag hører varm kakao. Her er min udgave. Ikke den store videnskab, men jeg synes nu at det passer fint til fødselsdagstemaet:-)
Varm Chokalade
1 liter mælk
200 g. Mørk chokolade
evt. lidt Sukrin eller andet sødemiddel
Varm mælken. Husk at rører i den hele tiden, så det ikke brænder på. Når mælken er godt lun. Tilsættes chokoladen. Varm igennem til chokoladen er smeltet. Det må ikke koge. Drikkes med flødeskum.
Tip: Du kan tilsætte kanel og evt. lidt appelsinskal (øko). Det giver en lækker smag.
.
mmmmm, rigtig vinterhygge-lækkert
at varmen mælk i microovn er nemt og gør at man ikke skal røre i gryden hele tiden. jeg bruger det også hvis jeg skal lave en hvid sovs, så skal man ikke vente hver gang man skal spde mælk i fordi det er koldt.