3 x lammekølle

Der er vil ikke noget mad der er mere påske, end lammekølle. Et stykke kød som jeg synes er helt fantastisk. Og som kan tilberedes på rigtig mange møder. Her for du hele tre forskellige forslag til at tilberede en lammekølle på.

Jeg plejer at købe mine lammekøller hos TP netmarked, for der er jeg sikker på en god kvalitet. I løbet af påsken skal vi have endnu en lammekølle derfra. Hvordan den bliver tilberedt afhænger af vejret, men mon ikke den ender på grillen:-) De lover jo sol og varme – glæder mig så meget til dejlige venner der kommer på besøg og til bare at slappe af:-)

Hvordan tilbereder du din lammekølle?

Lammekølle i römertopf

Pulled lamb 

Denne udgave af lammekølle er nok min favorit. Elsker bare det møre smagfulde kød

https://pcoliv.dk/wp-content/uploads/2013/05/DSCN6028.jpg

Grillet lammekølle

At grille er altid et hit her i huset. Der bliver sprød skorpe og hvis man har tilsat massere af hvidløg, så smager det fantastisk.

Påskelammekølle i Römertopf

Og så den helt klassiske der også bare er god. Isæt grøntsagsdippen er lækker her i denne ret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *