10 klassikere – the Low carb way ;)
Dette indlæg er til dig der kan lide god gammeldags dansk mad (og hvem kan ikke det?). Low carb mad behøver ikke at være salat og kylling. Nej, den danske klassiske mad er bestemt muligt 🙂 Se bare de 10 eksempler her.
Jeg beklager for billede kvaliteten på nogle af nedestående billeder. Men nogle af opskrifterne og billederne stammer fra dengang bloggen opstod 😉 Der havde jeg ikke et godt kamera og jeg har da heldigvis lært en del om at tage madbilleder siden 😉
Lad os starte med Danmarks national ret. Stegt flæsk med persille sauce
En lidt anden udgave er æbleflæsk med persille sauce
Hakkebøffer med brun sauce er da bestemt også værdig til at være med her.
Brændende kærlighed, det er da også bare en klassiker 🙂 Den er vi meget glad for her i huset 😉
Biksemad var noget af det jeg spiste ofte, da før PCO 😉 Det kan heldigvis stadigvæk lade sig gøre:)
En af de retter der gør min mand rigtig glad er flæskesteg. Du finder den i flere udgaver på bloggen. Men dette er den nyeste udgave og som vi ofte laver.
Denne ret med kødsovs kaldte vi altid fattigmandsbankekød i mit barndomshjem. Ved ikke lige hvad den hedder rigtigt. Min mand kalder det millionbøf, måske er det mere rigtigt 😉
Frikadeller med kartoffelmos, det kan laves på denne lækre måde hvor man erstatter med en lækker grøntsagsmos. Det smager rigtig godt 🙂
Dette er en lidt anden måde at panerer kød på, når vi nu ikke kan spise rasp 🙂 Krebinetter med blomkålsris
Lasagne er vist lidt uden for det danske køkken, men jeg synes den skal med her, da familien danmark ofte får det 🙂 Prøv denne lækre åben udgave Åben kyllinge lasagne eller søg på bloggen, hvor du finder flere lækre udgaver.