Laksekanapeer
Jeg elsker små hapsere 🙂 Altså både som forretter, frokost og i det hele taget 🙂 De her laksekanapeer er så lækre at de skal på bordet nytårsaften 🙂 Tror jeg skal lave omkring 6 forskellige kanapeer til os den aften og de her er en af dem 🙂 De er friske og lækre. Min mand synes de minder ham om sommer – og det er ikke så dårligt 🙂
Man kan jo erstatte fyldet med f.eks rejer, krappe osv. Men jeg har skaldyrsallergi, så hos os er det fisk der er i 🙂 Jeg synes disse kanapeer ligner en 100000000, men de er super hurtige og nemme at lave 🙂
Lakse kanapeer
-ca. 12 stk.
100 g. røget laks
100 g. Philadelphia classic
1 spsk. creme fraiche 18%
1 spsk. fint hakket løg
2 tsk. dild
lidt citronsaft
1 agurk
Brøndkarse
Rør ost og creme fraiche med dild, løg og lidt citron saft. Skær laksen fint i små stykker og kom den i. Kom cremen i en frysepose. Skyl agurken og skær lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Sno agurkestrimlerne om to fingre, så de danner en skål (uden bund). Sæt dem på et fad. Klip hul i fryseposen med fyldet og sprøjt det i agurkeskålene. Pynt med brøndkarse. Serveres kolde.
Det ser da så fint ud:-) God idé. Kommer de andre fem forslag også?;^)
Hej Rosa
De fem andre forslag kommer ikke, men et par af dem ligger her allerede 🙂 Jeg har lagt mig fast på de lækre Varmrøget laks på æggebund (laver dem i miniudgave) https://pcoliv.dk/varmroeget-laks-paa-aeggebund/
Og så selvfølgelig mini pandekager med syltet laks (dem skal jeg have hvert år https://pcoliv.dk/mini-pandekager-med-syltet-laks/
Og mon ikke at vi også skal have tunmousse, da ungerne elsker det https://pcoliv.dk/tunmousse/
Jeg tror også at det bliver noget pølse med emmentaler og så ved jeg ikke helt med de sidste endnu :)Det kunne være små salatblade med rejesalat eller kyllingesalat. Det sværeste bliver faktisk nok at begrænse mig 😉
Tak for alle tipsene:-)