Tunmousse

Måske en ret der hører til i 80érne, men med denne opdateret og mere sunde udgave, synes jeg nu godt at den kan spises i det nye årtusind:-) Det kan laves på et utal af måder, med ufattelige mange forskellige ingredienser. Prøv denne udgave som blev mixet sammen en dag der ikke var meget i køleskabet;-) Jeg serverer den her i små agurkeskåle. 

Tunmousse

2 dåser Tun
½ pakke Philadelphia light
Dild efter smag
lidt Citron

Mix det hele sammen med en håndmixer. Stilles koldt et par timer. Moussen er nu færdig. Jeg kan godt lide at komme den i små forme. Jeg lægger plastfilm ned først og trykker moussen godt ned med en ske. Så kan de lige tages ud af formen og anrettes flot på en tallerken.

Tip: Prøv at tilsætte f.eks. finthakket peberfrugt, løg, æg, kapers, bladselleri, majs………….

1 thought on “Tunmousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *