Grillet krydderspyd
Endelig noget der minder om sommer 😉 Så skal du ikke grille i aften? Prøv disse lækre grillet spyd. De er fyldt med smag og lidt hotte i det. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor stærke du ønsker dem. Både børn og voksne er vilde med dem herhjemme. Der er bare noget med spyd og børn. Bare det sidder på et spyd, så kan de spise alt 😉
Spyddene her smager rigtig godt med en lækker frisk tilbehør. Evt. en salat eller en blomkålssalat. Har du brug for en dip så kan jeg anbefale baconnaisen eller den lækre grillet peberfrugt dip.
Grillet krydderspyd
500 g. hakket kalve-svinekød
1 spsk. paprika
2 fed hvidløg
chili (hvis du vil have dem meget stærke)
salt og peber
18 skiver bacon (to pakker)
Grillsauce (brug evt. glace fra helstegt revelsben. Den er sukkerfri)
Bland kødet med krydderierne. Fordel kødet på 9 spyd. Hvis du bruger træspyd, så husk at lægge dem 1/2 time i vand først 😉 Snog 2 skiver bacon om hvert spyd. Det kan være lidt svært at få farsen til at hænge på spyddene, men hvis man er forsigtig lykkes det. Når de er grillet sidder de godt fast 🙂 Grill spyddene over direkte varme til baconen er sprød og gyldne. Pensel dem med grillsauce, og grill dem et par minutter mere.
PCOliv.dk
De lækre spyd, der lige er lagt på grillen
Så er de færdige. Velbekomme 🙂
Vil du skrive om det, når du får besked fra lægen… Jeg har nemlig også fået fjernet livmoderen, og har spurgt min egen læge om samme spørgsmål, men har ikke kunne få et ordentligt svar..
Vh Tina Bøjgaard
Hej Tina
Hvad er det du mangler svar på?