Gulerodssalat med svesker og ristet græskarkerner.

En meget nem og hurtig tilberedt ret. Lækker som tilbehør. Jeg havde egentlig tænkt mig at der skulle have været tørret abrikoser i, men da jeg skulle lave salaten, var jeg løbet tør af abrikoser. Men det gjorde intet. Det blev godt nok lidt mere smasket med sveskerne, men smagte skønt:-) [password-protect]

Gulerodssalat med svesker og ristet græskarkerner.

4 store gulerødder
10 svesker uden sten
Ristet græskarkerner

Dressing:
2 spsk Olivenolie
lidt frisk revet ingefær
lidt Citron
evt. lidt sødestof.

Skræl gulerødderne og fortsæt med at bruge skrællekniven, til at få fine strimler. Vend guleroden for hvert skræl, så får du fine tynde strimler. Hak sveskerne fint. Rør dressingen over. Smag evt. til med lidt sødestof. Hæld dressingen over gulerødderne og sveskerne. Top med ristet græskarkerner.[/password-protect]

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *