Kødboller a lá Italy
Denne ret er god hverdags mad. Hyggelig at lave med børn, når tiden er der og er vist også ganske sund:-) Synes det er rart, at jeg kan mixe alle mulige grøntsager i retten og bare blende det hele. Uden at hverken mand eller barn opdager det:-)
Kødboller a lá Italy
Kødboller
500 g. hakket Svinekød
2 spsk. Rugmel
1 tsk. Oregano
Salt og peber
½ dl. soltørret Tomatpuré (almindelig tomatpuré kan bruges)
Sauce
1 dåse hakket Tomater
1 svine terning
½ dl. soltørret tomatpuré
2 stilke bladsilleri
1 squash
Svinekødet, rugmel, oregano, salt, peber, tomatpuré (og evt. lidt vand) røres godt sammen. Form små kødboller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 20 minutter ved 225 grader. Skær bladselleri og squash i små stykker og kog dem i en gryde sammen med dåsetomaterne, svineterning, tomatpuré, salt og peber. Efter det har kogt i ca. 15 minutter blendes saucen med en stavblender. Saucen hældes over kødbollerne. Serveres med grovpasta eller squashpasta https://pcoliv.dk/?p=83
Hej,
Mener du mon 20 min, at kødet skal i ovnen?
Tak for en spændende hjemmeside, som jeg netop har opdaget.
Glæder mig til at snuse rundt!
Vh, Karina
Ha, ha – ja det gør jeg. 2 min. er vist for lidt:-))) Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. Retter opskriften med det samme:-)