Krydderkage
Dejlig krydderkage der bliver lidt luftig i det. Familie hygge for alle pengene:-) Prøv evt. at tilsætte andre ting. F.eks æblestykker, squash, nødder osv. Denne kage indeholder en del kulhydrater!
Krydderkage
125 g Smør
3 Æg
2 dl. Sukrin
2 dl. Mælk
5 dl. Hvid hvede
2 tsk Kanel
2 tsk. Vanilie
1/2 tsk. Kardamomme
1 tsk. bagepulver
Pisk æg og sukrin til det er hvidt. Tilsæt de øvrige ingredienser. Dejen kommes i en smurt form og bages ca. 20-30 minutter, i ovnen ved 200 grader.
.
Lækker, luftig kage, men ikke sød nok efter min smag.
Det skal lige siges, at jeg erstattede bygmel med kamutmel og det kunne sagtens bruges. Desuden bagte jeg den i en lille rugbrødsform og gav den 40 min i ovnen.
Ok, det er jo smag og behag:-) Men mon ikke man bare kan komme mere sukrin i??? Det tror jeg næsten. Personligt synes jeg jo at kanelen også virker sødt.
Rigtig lækker kage :o) selv manden var vild med den :o)
jeg har et problem med omregning af sukrin til stevia. For jeg bruger stevia i næsten alle former.
Stevia er jo også en svær en, da det kommer i 1000000 forskellige styrker. Så kan ikke rigtig hjælpe dig – beklager.
Håber du er opmærksom på at mange af Steviaprodukterne indeholder, rørsukker og andre “sjove” ting.
Ren stevia kan ikke bruges som det eneste sødemiddel istedet for sukrin, for så vil kagen få en forkert konsistens.
Sukrin “fylder” og giver konsistens ligesom sukker ville have gjort, men stevia skal der jo kun bruges en anelse af.
Man ville heller ikke kunne bruges andre koncentrerede sødemidler f.eks. flydende Sød eller flydende Hermesetas, fordi der kun ville skulle bruges lidt.
Men hvis du alligevel vil forsøge, har du brug for en oplysning om, hvor meget dit stevia søder, det står nogle gange på flasken/pakken/posen/dåsen.
2 dl sukrin søder omtrent som 130 gram sukker.
Måske kan du selv lave en omregning ved at omregne dit stevia til 130 gram sukker.