LCHF burger med bacon og paneret glaskål
En færdigkøbt burgerbøf der er god? Jo, det findes faktisk 🙂 Det er så sjældent at jeg i mit liv har købt nogle færdige burgerbøffer. De få gange jeg har gjort det, har det bare været så skuffende og faktisk ikke spiseligt 😉 Men jeg fik disse anbefalet, så måtte prøve det. De stammer fra et køb hos Jelling naturkød, som jeg fortog i sidste uge. Jeg tog en pakke af Black Angus burgere med i den pakke jeg købte. Netop fordi jeg fik burgerne anbefalet 🙂
Og det har jeg så bestemt ikke fortrudt 🙂 Det var en rigtig god oplevelse. Bøfferne er kæmpe (200 g.) Smager rigtig godt, er møre og saftige. De holdte helt perfekt sammen, da de blev grillet (hvilket er et problem når jeg selv har lavet bøfferne). De er lavet af 98,9% kød og 1,1% salt/peber – intet andet. Det kan jeg lide. Og så var der ingen ben splinter i 😉 Det plejer jeg ellers altid at finde i sådanne produkter. Men her følte jeg virkelig, at jeg fik en bøf som jeg lige så godt selv kunne have lavet. Her er der virkelig tale om et godt produkt af god kvalitet, som jeg rigtig glæder mig til at få igen 😉
Man betaler 20 kr. pr bøf. Men det er penge værd. Man kan virkelig smage kvaliteten og det mætter meget. Vi kunne ikke spise mere end 1 burger hver, hvilket er meget unormalt her i huset. Vi plejer gerne at skulle have et par stykker hver 😉 Hvis du vil læse mere om hvad Black Angus er, så kan du læse mere på Jelling naturkød lige her – Burgerbøffer
Vi fik burgerne i en LCHF udgave, men man kan jo selvfølgelig droppe glaskålen og lave en rigtig burger med en bolle 😉 På bloggen finder du både opskrift på en lækker LCHF burgerbolle og en helt almindelig luftig burgerbolle.
LCHF burger
-2 personer
2 Burgerbøffer
4 skiver bacon
Sesam paneret glaskål
1 glaskål
1 sammenpisket æg
1 dl sesammel
olie til stegning
salt og peber
Fyld til burgeren
salat
tomater
bacon
ost
Tilbehør
Grillet gulerødder og chilimayonnaise
Skær glaskålen i ca. 1 cm. tykke skiver. Skær skralden af. Læg skiverne på et stykke køkkenrulle og lad dem tørre. Vend skiverne i æg og derefter i sesammel. Steg dem på en pande med olie. Drys dem med salt og peber. Steg dem ca. 3 minutter på hver side. De skal være møre, men stadigvæk faste i det. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Grill bøfferne ca. 4 minutter på hver side (alt efter hvor rød du ønsker den. 4 minutter er gennemstegt). Grill de 4 skiver bacon. Del gulerødder i halve og grill dem til de er møre. Saml burgerne med kålskiverne, de lækre bøffer, bacon, ost, tomater og salat. Serveres med de grillet gulerødder og chilimayonnaise.