MGP dessert (Citronfromage med jordbær/rabarbergrød)

MGP dessert

Melodi Grand Prix kræver bare ligesom lidt ekstra:-) Og ja, jeg er så gammel at det hedder Melodi Grand Prix og ikke Eurovision;-) Vi skal have gæster og rigtig hygge os her i morgen.  Så jeg tænkte lidt over hvad jeg skulle lave for at fejre de danske farver. Det blev til denne umådelig lækre dessert. Og den smager bare fantastisk. Lav bare dobbelt portioner af det hele;-)

Ja, den dessert kunne nok laves mere let (altså kaloriemæssigt), men helt ærligt – når jeg endelig skal have dessert, så skal det smage godt;-) Så jeg har ikke prøvet med Milda, fromage frais, Skyr osv. Det må blive en anden gang:-) Denne dessert giver kun 224 kcal pr. person og det synes jeg faktisk er helt fint. Hellere lidt men godt.

Jeg kommer nok en del over i kalorierne i morgen, men det går nok engang i mellem. Vi starter med syltet laks og fortsætter med fyldt nakkefilet (som I nok skal få opskriften på). Begge dele tilberedt på grillen. Laver nok en form for brød til den syltet laks og ikke pandekager. Men det skal I nok høre mere om;-)

Hvis du ikke er til husblas, så kan du prøve denne lækre dessert, som også er citron formage, lavet med agar agar:-)

Og så må vi krydse fingre for Basim i morgen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *