Banankage – af Karoline Mathilde Skelmose Vingborg
Jeg har fået denne opskrift af Karoline. I kan se original opskriften her http://pco-verden.dk/index.php/da/opskrifter/kager/29-banankage. Uhm, jeg synes kagen ser lækker ud:-)
Banankage
10 stykker
2 æg
150 g sukrin
150 g kamutmel
150 g fint hakkede mandler
2 tsk bagepulver
lidt vaniliepulver
2 bananer
200 g kvark
2 spsk flydende margarine
Fremgangsmåde
- pisk æg og sukrin luftigt
- bland alle de tørre dele sammen
- tilsæt kvark, banan, flydende margarine og de tørre ingridienser
- bland godt sammen
- held det i en form og bag ved 175 grader i ca. 30 min
.
Den skal prøves, den ser godt nok lækker ud !!!
Det er vist lige den opskrift jeg har ledt efter! 🙂
Kan man mon bruge Skyr i stedet for kvark?
Lige et par spørgsmål, hvilken str form? Er det varmluft eller alm ovn? Og hvor i ovnen, midt i, i bunden eller?
Jeg brugte fromage frais i stedet for kvark og perfect fit i stedet for sukrin og det hele fungere fint, dog synes jeg at jeg måtte bage den længere og skifte lidt i mellem alm og varmluft og rykke den ned i bunden så den ikke blev alt for brændt i toppen, derfor mine spørgsmål. Men manner hvor smager den godt 😛
Jeg har lavet denne kage i dag, bare i muffinsforme. De smager skønt!
Jeg brugte fromage frais 6% i stedet for kvark.
Den ser bare super god ud – det er helt sikkert en opskrift der skal gemmes. Hvis vi må vil vi gerne fortælle vores læser ( http://banankager.dk/ ) omkring denne fantastiske banankage.