6 års fødselsdag og store fantastiske Give Aways

gave-1-kopi

 

I dag er det 6 år siden, at jeg åbnede bloggen her. Jeg kan slet ikke forstå at der er gået så lang tid 🙂 Og alligevel føles det som en evighed siden at jeg skrev det første blogindlæg 🙂 For hvor er der dog sket meget. Både i mit private liv, men også inden for PCOområdet.

Tiden før LCHF og Low Carb
Da jeg i sin tid startede bloggen, var der intet der hed LCHF eller Low Carb. Det fandtes kun i Sverige og Norge. Der var ingen danske opskrifter og slet ikke inspirerende lækre opskrifter. Der var dog en bog der var forholdsvis ny dengang – nemlig Spis dig gravid. Og når jeg ser opskrifterne i dag, føler jeg ligesom dengang, at det er det mest kedelige mad jeg nogensinde har set 😉 Tanken om at leve sådan resten af mit liv, var en total umulighed 🙂 Men heldigvis er jeg jo en kvinde der ikke lader mig begrænse. Så derfor åbnede jeg bloggen. Snart blev kager og brød mit speciale. Og det er blevet til meget siden 🙂 For som skrevet, så fandtes der ingen og absolut ingen lækre kager eller boller der var gode dengang. En af de første opskrifter jeg lagde på bloggen var faktisk på Vaniljekranse. En opskrift der stadigvæk holder og nydes her i huset. Der var ingen blogs, hvor man kunne finde den slags. Heldigvis er det jo kommet siden 😉

Go og no go madvarer
En anden ting der har ændret sig meget siden dengang er kostanbefalingerne til os PCOkvinder (og heldigvis for det). Dengang var det kun streng KISS kost der blev anbefalet. Intet andet. Man så på ingredienserne enkeltvis og bedømte om de var go eller no go. I dag ved vi bedre og bedømmer måltidet som helhed. Altså kan der være plads til lidt rodfrygter og andre lækkerier. Vi er heller ikke så fedt forskrækket mere. Men en ting er stadigvæk sikkert, og det er at vi skal spise efter stabilt blodsukker. Jeg synes bare at det er blevet meget nemmere, men den nye viden (der hele tiden kommer).

Behov for en blog om PCO/S?
Det har jeg godt nok tænkt meget over, især det sidste års tid. Når man nu kan finde opskrifter vi kan bruge, så mange andre steder, er der så behov for en speciel blog om emnet. Og det er der. Med alle de daglige besøg og alle jeres søde beskeder, så er jeg ikke i tvivl. Der er behov for en blog hvor tingene bliver samlet. For PCO er så meget andet end kosten. Derfor har jeg også ændre bloggens udseende og håber at det næste år bringer rigtig meget ny viden, ind over bloggen. Jeg glæder mig til at samle og dele det med jer:) Husk du altid er velkommen til at skrive til mig, hvis du vil fortælle din historie, dele en opskrift, har andet relevant om PCO osv.

Tak til jer
En rigtig stor tak til jer fantastisk læsere. Det er jer der gør bloggen til det den er, og jer der giver mig inspiration. Uden jer var der ingen PCOliv 🙂 I gør alt arbejdet værd og jeg nyder det. Så af hele mit hjerte tak.

Give aways
Som altid når bloggen har fødselsdag, så har jeg indhentet gaver til jer 🙂 Og i år er de rigtig store. Hele 4 af jer har mulighed for at vinde en gave. Jeg takker mange gange  Politikens forlag , Hanne Juul fra Kostklinikken Sovi og  Fit Family for de super flotte gaver.

Sådan kan du vinde
Alt du skal gøre er, at skrive en kommentar her under, hvilken opskrift, som du bedst kan lide her fra PCOliv.dk. Læg linket ind i din kommentar og skriv gerne hvilken Give away, du kunne tænke dig at vinde. Du kan deltag en gang og sidste chance er mandag d. 5. december. Husk at skrive din rigtig email (det er kun mig der kan se den). Vinderne vil få direkte besked i mail og her på bloggen. Hvis jeg ikke hører fra vinderne inden en uge, gives gaven til en anden 🙂 Håber I har lyst til at deltage.

Her er de fantastiske gaver som I kan vinde 🙂

 

 

Bøger
1 læser kan vinde
1 stk. Diætistens lowcarb 
1 stk. Spis dig rask
1 stk. Tarme i topform
Sponsoreret af Politikens forlag – værdi 619 kr.

*

Bøger
1 læser kan vinde
1 stk. LCHF Spis dig mæt og glad
1 stk. Mæt og slank med LCHF 
1 stk. LCHF brød og kager
1 stk. LCHF året rundt 
1 stk. Madglad
Sponsoreret af Politikens forlag – værdi 760 kr.

*

Kostvejledning
1 læser kan vinde
 75 minutters kostvejledning incl. kostplan
Kan bruges både ved fremmøde og online
Sponsoreret af Hanne Juul – Kostklinikken Sovi – værdi 1100 kr.

*

Fertilitetsforløb
1 læser kan vinde
Et fertilitetsforløb ved Maria Dior – Fit Family
Læs mere om forløbet her – Fertilitetsforløb (kig under 28 uger)
Kan bruges både ved fremmøde og online
Sponsoreret af Fit Family – værdi 5470 kr.

*

Er det ikke bare gode gaver?

 

gave-1-kopi

 

 

 

45 thoughts on “6 års fødselsdag og store fantastiske Give Aways

 1. Uha den der er mest et hit her i huset er vist, spagetti med squash strimlerne. Selv manden som ikke er til squash, nyder den. Gerne en af præmierne, men specielt fetilliets eller diætisten.

 2. Forloren hare- helt uden tvivl. Jeg har nu lavet den 4 gange på cirka 2 måneder. Både jeg og konen er helt vilde med den også fordi den egner sig fremragende som madpakke når man skal på uni eller arbejde.

 3. Bøger LCHF spis dig mæt og glas… Det ville være helt fantastisk at vinde. Jeg er glad for at denne blog eksisterer og den er virkelig en stor hjælp, især når man lige har fået at vide ag man har pcos og ikke får andet at vide af lægen og man er et stort spørgsmålstegn. Så Hurra for PCOliv.dk 😀
  Den bedste opskrift er glaseret skinke, jeg elsker glaseret hamburgerryg og der er denne marinade bare super god 😀
  https://pcoliv.dk/grillet-glaseret-skinke-med-grov-groentsagsmos/

  1. Hej Maria
   Du er den heldige vinder af
   Bøger
   1 læser kan vinde
   1 stk. LCHF Spis dig mæt og glad
   1 stk. Mæt og slank med LCHF
   1 stk. LCHF brød og kager
   1 stk. LCHF året rundt
   1 stk. Madglad
   Sponsoreret af Politikens forlag – værdi 760 kr.
   Jeg sender dig en mail. Husk at besvarer den

 4. Den opskrift vi har haft størst glæde af herhjemme er opskriften på Boller i Karry 🙂
  https://pcoliv.dk/boller-i-karry/
  Den har jeg virkelig lavet mange gange, da både min søn og jeg elsker boller i karry og det var en stor bekymring for mig, da jeg fik konstateret PCOS om jeg fortsat ville kunne lave mad, der smagte “som det plejer” Det er heldigvis lykkedes rigtig godt og jeg har fået det meget bedre, med den rette kost 🙂

  Hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg gerne vinde pakke nr. 1 🙂

 5. Det er helt klart det dejlige franskbrød (https://pcoliv.dk/franskbroed/) som virkelig faldt på et tørt sted, da hvedemel blev ‘forbudt’. 🙂 Alle præmierne er jo skønne, men det ville nok være Kostvejledning eller Fertilitetsforløb, der ville glæde mig mest. 😉
  Og JO!!!! Det er virkelig gode gaver! 😀

 6. Jeg er helt vild med denne Choko kop opskrift! Chokolade kage er bare det bedste, og dette er en nem, hurtig og fantastisk opskrift!
  https://pcoliv.dk/choko-kop-kage-af/
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde en af bogpakkerne!!! Jeg har næsten lige fået konstateret PCO, og har haft lidt problemer med at finde inspiration til min kost, så det ville være super dejligt at vinde dem!!.

  1. Hej Emilie
   Tillykke. Du er den heldige vinder af
   1 stk. Diætistens lowcarb
   1 stk. Spis dig rask
   1 stk. Tarme i topform
   Sponsoreret af Politikens forlag – værdi 619 kr.

   Jeg sender dig en mail. Husk at besvarer den

 7. Jeg er VILD med morgenbollerne. De bliver ofte bagt herhjemme, da jeg virkelig savner brød.
  Jeg savner dog en gang imellem inspiration, og så er det jeg kigger ind forbi.
  Der er altid inspiration til en ellers svær aftensmad eller når vennerne kommer på besøg. Tak for det!
  Jeg ønsker dog stadig nogle bøger, så bogpakke nr. 2 er min drøm.

 8. Hold da op, det er nogle fine gaver! 😀 Jeg kunne godt tænke mig at vinde et kostvejledningsforløb – jeg trænger til noget hjælp, så jeg kan tabe mig..
  Både min kæreste og jeg ELSKER opskriften på grillet and med bønnefritter og ærtedip – nam! Jeg laver faktisk ofte ærtedippen, den går så godt til de fleste ting! Nem at lave, meget smagfuld. Har ellers aldrig kunne lide ærter, men den er bare SÅ lækker. Og så er bønnefritter også bare et hit!
  https://pcoliv.dk/grillet-and-med-boennefritter/

 9. Uha det er svært at vælge en blandt så mange gode …
  Vi elsker at grille og er meget på camping og en af dem der hitter enormt er kalkunbryst med hvidløg og parmaskinke – Det smager så mums .. 😊
  Og tillykke med de 6 år på bloggen 🇩🇰 har brugt siden næsten fra start og har spist mig til 2 små poder ❤️ Tak for det store arbejde du ligger i bloggen 😍

 10. Jeg vil bruge lejligheden til at sige mange tak fordi denne blog findes. Jeg er ny med pco og er virkelig glad for både diverse oplysninger og lækre opskrifter. Så er livet ikke helt så uoverskueligt som det kan virke lige når man får diagnosen smidt i hovedet.
  Jeg elsker især denne opskrift på lækre pandekager https://pcoliv.dk/amerikanske-pandekager/
  Det er godt at forkæle sig lidt ind i mellem 🙂

 11. stort tillykke med fødselsdagen 🙂 jeg har fulgt dig fra starten, og din blog har hjulpet mig gennem mit “pcoliv”. Den opskrift som jeg har brugt allermest fra din blog er solsikkebrødet https://pcoliv.dk/solsikkebr%C3%B8d/ det var det første “rigtige” brød jeg fik efter pco, og så er det siden blevet varieret både med “meltyper” og i hvilke sammenhænge det er brugt f.eks. pizza, pølsehorn, pålægskagemand osv. Hvis jeg er den heldige, er jeg interesseret i kostvejledning eller bøgerne 🙂

 12. Spaghettien af squash, er også et stort hit hos os! MEN! Når nu det er jul, så prøvede jeg de brændte mandler igår, og den sniger sig altså ind på en 1. Plads, for hold nu op det var lækkert! 🙂 jeg vil meget gerne vinde kostvejledning, eller fertilitetsforløb 🙏🏼

 13. Blomkålssalat med sprød bacon mums 😝😊 vi ønsker at finde et fertilitetsforløb, da vi brændende ønsker os et barn til 😊

  1. Hej Sara
   Tillykke. Du er den heldige vinder af
   Et fertilitetsforløb ved Maria Dior – Fit Family
   Læs mere om forløbet her – Fertilitetsforløb (kig under 28 uger)
   Kan bruges både ved fremmøde og online
   Sponsoreret af Fit Family – værdi 5470 kr.
   Jeg sender dig en mail. Husk at besvarer den

 14. Jeg ville elske hver og en af gaverne og må indrømme at jeg bruger virkelig mange af dine opskrifter men den bedste må være de Pco venlige æbleskiver som du genopslag den anden dag! De er fantastiske!!! Tusinde tak for en ubeskrivelig god blog og er glad for at du fortsætter den..! Glædelig jul…

 15. Min store last og det jeg savner mest er brød – derfor er jeg vild med dit franskbrød 💕 https://pcoliv.dk/franskbroed/
  Jeg vil blive mest glad for en kostvejledning, men ellers bøger.
  Tillykke med de 6 år – og ja der er behov for en blog om PCO/S – tak.

 16. https://pcoliv.dk/kylling-i-peanuts/ Jeg er helt vild med den her! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville det være så lækkert med kostvejledning. Jeg har også pcos og har så svært med at finde inspiration til hvad jeg skal lave i hverdagen. Jeg har kun fornyligt fundet ud af der var en specialkost og derfor bliver det ret tit det samme eller noget der ikke er pcos venligt. Og jeg synes også det er lidt syndt for min kæreste, da han skal lide under at jeg ikke har nogen fantasi 😀

  1. Kære Mette
   Tillykke. Du er den heldige vinder af
   75 minutters kostvejledning incl. kostplan
   Kan bruges både ved fremmøde og online
   Sponsoreret af Hanne Juul – Kostklinikken Sovi – værdi 1100 kr.
   Jeg sender dig en mail. Husk at besvarer den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *